Acélipar, Erőművek, Olaj-, Gázipar, Vegyipar - Speciális Csőhajlítás Skip to content

Acélipar, erőművek, olaj-, gázipar, vegyipar

Csőhajlítás – Olaj- és Gázipar

Gyártói tevékenységünk jelentős része az olaj és gázipar számára történik.
Szénacél, rozsdamentes és speciális ausztenites anyagokból nyomástartó berendezésekhez gyártunk. Ezeket a termékeket többnyire, meleg eljárással, T-idomokat, szűkítőket sajtolással íveket hamburgív technológiával tőrténik egészen Φ 711 mm átmérőig, anyagminőségek: P235GH, P355NH, St52,0 15Mo3 16Mo3.

Az olaj- és gáziparnak számos olyan eszközre, berendezésre és kellékre van szüksége a zökkenőmentes működéshez, ami speciális technológiával, egyedileg készül. A csőhajlítás például igencsak fontos az olajiparban és a gáziparban egyaránt.

Cégünk komoly tapasztalattal rendelkezik a csőhajlítás terén is, és bármilyen, az olaj- és gáziparban használatos csövet képesek vagyunk előállítani. Akár többféle térbeli hajlítás is megoldható, ha bennünket kér fel a feladatok megoldására, hiszen speciális technológiánk ezt lehetővé teszi. A T-idomok és a szűkítők is megrendelhetőek tőlünk, sőt, egyedi kéréseket is teljesítünk a megfelelő paraméterek birtokában. Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben olaj- és gázipari berendezésekhez van szüksége csőhajlítással előállítható kiegészítő elemekre és vezetékekre!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne csőhajlítást rendelni, vagy esetleg kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Csőhajlítás – Vegyipar

Magas üzemi hőmérsékleten (+400°C), szélsőséges időjárási viszonyok között (-40°C – +50°C) üzemelő, fokozottan nyomásterhelt, hajlított csővezetékek gyártása, anyagminőség: 1.4541, 1.4301, 1.4306, 1.4401, 1.4404, 1.4435, 316L 306L , X5CrNi18-10, X2CrNi19-11, stb..
Igény szerint egyedi tervezés, profi szaktanácsadás a legoptimálisabb hajlítási megoldásokra.

Csőhajlítás – Energiaipar

Normál és speciális anyagminőségű és hosszméretű csövek ívelése, csővezeték rendszerek gyártása erőműveknek. Szakmai hátterünknek köszönhetően egyedi gyártásokat is tudunk vállalni
(pl. inconel bevonatos vastag falú csövek ívelése, ívesített félcsövek gyártása, fűtött tartályokra és edényfenékre egyaránt.

szolgáltatásaink

Speciális Csőhajlítás

Speciális csőhajlítás szolgáltatásunknak köszönhetően egyetlen ötlet sem maradhat tervezési fázisban, ugyanis e téren mi sem ismerünk határokat, köszönhetően 10 éves tapasztalatunknak és modern technológiai eszközeinknek. A speciális csőhajlítás során többféle anyagot képesek berendezéseink meghajlítani, így végeredményül olyan látványos kompozíciók jöhetnek létre, amelyek egy későbbi projekt kapcsán is megihlethetik Önt! Ha szeretné igénybe venni a szolgáltatást vagy kérdései lennének a speciális csőhajlítással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Speciális Csőhajlítás

Hideghajlítás

Indukciós Meleghajlítás

Acélipar, Erőművek, Olaj-, Gázipar, Vegyipar