Speciális Csőhajlítás

Legutóbbi TV-s szereplésünk reklám anyaga

Speciális csőhajlítás terén engedje szabadjára fantáziáját

Prototípusok, egyedi tervezésű csővázas szerkezetek, gépek, speciális térbeli 3D hajlítások egyedi tervek és elképzelések alapján. Bizonyos épületek esetében a tervezők nem merik kellően elengedni fantáziájukat, hiszen nem egy olyan megoldás létezik az épületek küllemét illetően, amiket csak papíron lehet lerajzolni, a valóságban pedig rendkívül körülményes lenne megvalósítani. Ha Ön kitart merész ötletei mellett, és képes a végletekig elmenni elképzeléseiért, válassza speciális csőhajlítás szolgáltatásunkat! Speciális csőhajlítás szolgáltatásunknak köszönhetően egyetlen ötlet sem maradhat tervezési fázisban, ugyanis e téren mi sem ismerünk határokat, köszönhetően 10 éves tapasztalatunknak és modern technológiai eszközeinknek. A speciális csőhajlítás során többféle anyagot képesek berendezéseink meghajlítani, így végeredményül olyan látványos kompozíciók jöhetnek létre, amelyek egy későbbi projekt kapcsán is megihlethetik Önt! Ha szeretné igénybe venni a szolgáltatást vagy kérdései lennének a speciális csőhajlítással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Ajánlatkéréssel kapcsolatban töltse ki egy perc alatt a felületünket, vagy keressen a +36 20 462 1338-as telefonszámon, és kollégánk áll rendelkezésére!

///

Csőívek, csőkészítmények és acélidomok gyártása

Gyártott termékek köre: Szénacél, kazán, rozsdamentes, saválló és ausztenites anyagból:

Ipari csőszerelvények, csőívek, patentívek gyártása

Egyedi tervezésű csőívek, T-idomok és csőszűkítők gyártása

Nyomástartó berendezések és ehhez kapcsolódó cső és egyéb idomok gyártása

A fentiek gyártása mellett bármilyen acélidomot (pl. INP, UNP, L-profilokat, lemezeket) hengerítünk nyomástartó és egyéb berendezésekhez, az olaj- és gázipar , acélipar, vegyipar, erőművek és építőipar számára.

A gyártott méreteket az alábbi táblázat szemlélteti

A gyártott méreteket az alábbi PDF táblázat tartalmazza.

Gyártott termékek méreteiCsőívek – meleg hajlítássalCsőívek – hideg húzássalCső elemek – hideg hengerlésselSzűkítők – meleg húzássalT-idomok – meleg húzással
Átmérő (mm) 21,3 – 406,4 15 – 15921,3 – 508 21,3 – 406,421,3 – 406,4
Falvastagság (mm) 2,2 – 500,5 – 30 2 – 302- 30 2 – 20
Radius (R)1 D – 5 D1,5D – 10 D 10 D – — —

Gyártói tevékenységünk révén kedvezőbb árakkal, profi szaktanácsadással állunk Megrendelőink rendelkezésére. Műszaki és technológiai felkészültségünknek köszönhetően olyan egyedi termékeket is képesek vagyunk gyártani, amelyeket a fémmegmunkálásban, hajlításokban jártas szakemberek nem tudnak vállalni.

Termelésünk a Lloyd’s Register Quality Assurance által minősített ISO-9001:2008 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszer szerint működik. A nyomástartó berendezésekre vonatkozó AD2000 Merkblatt W0, PED 97/23/EC rendelet szerinti gyártási jogosultságunkat az LRQA Hamburg, No.0525 (LRQA Hamburg, Notified Body No.0525) számon tanúsítja.

A termékek minősítéséhez tartozó mechanikai vizsgálatokat saját laborunkban vagy minősített / akkreditált laborokban végeztetjük.

Minőségtanúsítás: EN 10204 szerint 3.1.

Amennyiben az Önök tevékenysége során igény merülne fel csövek vagy egyéb acélidomok hajlítására, speciális csőívek gyártására, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkéréssel kapcsolatban töltse ki egy perc alatt a felületünket, vagy keressen a +36 20 462 1338-as telefonszámon, és kollégánk áll rendelkezésére!