Fém Szerkezetgyártás - Speciális Csőhajlítás Skip to content

Fém szerkezetgyártás

Cégünk vasszerkezeti elemek gyártásával is foglalkozik

Mai felgyorsult világunkban egyre nagyobb létjogosultsága van a rövid idő alatt megoldható, precízen, pontosan elvégzett munkának. Modern anyagoknak, technikai eszközöknek és rutinos szakembereknek köszönhetően ezeket a feltételeket dinamikusan fejlődő cégünk minden tekintetben teljesíteni tudja. Acélszerkezetek vonatkozásában  bármely felmerülő igényt kielégítünk.

Többek között:

 •  konténerek
 •  garázsok
 •  autószalonok
 •  benzinkutak
 •  mezőgazdasági épületek
 •  raktárak

Az épület acélszerkezet formáját, típusát a megrendelő igénye szerint tervezzük meg, tömör rácsos tartós kivitelben. A csarnokban végzett tevékenységtől függően daru nélküli és daruzott változatban.
Az épületek borítását hőszigetelt formában készítjük. Hőszigetelés nélkül általában horganyzott, festett acél trapézlemez burkolással. A szendvicspanel, modern építőanyag fokozottan hőszigetelt, szerelésre kész építő elem, mely szinte korlátlan alkalmazási és szerkezet kialakítási lehetőséget nyújt az építés majd minden területére.

Előnyei:

 • nagy teherbírású, nagy merevség és terhelhetőség érhető el, ezért nagy fesztávok hidalhatók át
 • kiváló hővezetésű tényező révén kiemelkedően jó hőszigetelés érhető el (pl. 50 mm vastag szendvicspanel esetén k=0,35W/m2K).
 • gazdag szín és forma világ
 • hosszú élettartam
 • a horgonyzott és a speciális felületnemesítéssel ellátott héjalások tartósan védettek a korrózióval szemben
 • tökéletesen pára- és víz záró mechanikai sérülésekkel szemben ellenálló.

Az általunk ajánlott építőelemek komplett építési rendszert alkotnak: trapézlemezek, zsaluzó elemek, komplett csapadékvíz elvezető rendszerek, hőszigetelt kapuk, ajtók, ablakok, hűtőházi ajtók, tető illetve oldal fal bevilágítók. Szakember állományunk lehetővé teszik a komplett épület kivitelezést a tervezéstől, alapozástól kezdve a teljes épület gépészettel együtt, kulcsra kész átadással. Épületgépészeti és felújítási munkálatokat külön is vállalunk. Jól kiépült beszállítói, tervezői és alvállalkozói hálózatunk stabilan működik.

A legfontosabb információink ismeretében korrekt tanácsadással segítjük a beruházókat elképzeléseik megvalósításában.

 

Vasszerkezet gyártás parkolóházakhoz

Napjainkban a nagyvárosokban, Budapest belvárosában és a város szélén kiemelten fontos szerepet játszanak a parkolóházak. A belvárosban a parkolási helyzet sajnos folyamatosan romlik. A városon belül a nagyon kevés parkolóhely teszi szükségessé a parkolóházak építését, a város szélén pedig az agglomerációkból érkezőknek könnyíti meg a dolgát. Autójukat a város szélén leparkolva könnyebben és gyorsabban a belvárosba jutnak.

Egy parkolóház esetén fontos az épület statikai stabilitása. Cégünk vállalja olyan vasszerkezetek tervezését és gyártását, amelyek tökéletesen alkalmasak egy parkolóház alapjának. A vasszerkezet gyártás során számtalan jogszabálynak, előírásnak kell megfelelni, ezeknek cégünk minden esetben eleget tesz. Tapasztalt szakemberekkel dolgozunk, és kizárólag minőségi alapanyagokat használunk, így vasszerkezeteink minden elvárásnak maximálisan megfelelnek.

Parkolóházba vagy más ingatlanba fektetne?
Kérje bátran ajánlatunkat vasszerkezet gyártásával kapcsolatban, és tegyen szert egy valóban jövedelmező vállalkozásra!