Csarnokok Acélszerkezetének Gyártása - Speciális Csőhajlítás Skip to content

Csarnokok acélszerkezetének gyártása

Az építkezések, építőipar területén különböző hajlítási igények merülnek fel a tervezés során.
Hídelemek ívelése, ipari létesítmények szerkezeti elemeinek hajlítása, stadionok ívesített csövei , egyéb acélidomok, sínek hajlítása, lemezek hengerítése egyedi igényeknek megfelelően.

Formatervezett épület elemek?

A fém-szerkezet gyártás segít megvalósítani!

A fém napjaink egyik modern építőanyaga, ami az építkezésben és a berendezések gyártásában is alapvető anyagnak számít, amiből tartós alkatrészek és szerkezetek készülnek. A fém szerkezet gyártás éppen ezért sok területnek a nélkülözhetetlen eleme. Ezt a szolgáltatást igénybe lehet venni, ha fémből készült épület elemekre van szükség, de járművek, berendezések alkatrészei is készülhetnek fém szerkezetekből.

fém szerkezet gyártásban a legmagasabb színvonalat kínáljuk minden ügyfelünknek. Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe a szolgáltatásainkat és rendeljen akár egyedi igényekre tervezett fém szerkezetet tőlünk!

fém szerkezet gyártásban nem ismerünk lehetetlent és mindent kihozunk a rendelkezésünkre álló alapanyagból, amit csak lehetséges. Ebben a segítségünkre van a legmodernebb technológia és az a szakképzett munkaerő, akiket foglalkoztatunk, nem beszélve a sok éves gyakorlatról és tapasztalatról.

Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén és tudja meg, hogy mit nyújtunk Önnek, ha fém szerkezet gyártásáról van szó!

Speciális csőhajlítással korszerűbb képet adhat szállodájának!

Egy szálloda felújítása sosem egyszerű, főleg, ha teljes körű átalakításról van szó. Ilyenkor általában új, modernebb külsőt kap az épület, átalakulnak a belső terek, vagyis teljes mértékben megváltozik az egész ingatlan. Az új, korszerű megjelenés kivitelezéséhez gyakran szükség van speciális csőhajlításra is, amit cégünk nagy tapasztalattal, és kedvező áron végez.

A modern épületek általában letisztult képet kapnak, napjainkban előszeretettel alkalmazzák a nagy üvegfelületeket, a fém korlátokat, illetve népszerűek a fém díszítő elemek is. Ezek kivitelezéséhez mindenképp a speciális csőhajlítás jelenti a megoldást. Ennek a technológiának a használatával például a lépcsőkorlát lehet egy folyamatos rendszer is, nélkülözve a fordulókban a sarkokat. A speciális csőhajlítás nagyon sokoldalú, számtalan esetben megfelelő választás.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretne többet megtudni a speciális csőhajlításról! Kérje ajánlatunkat még ma a megadott elérhetőségeinken!

Idomacél íveléshez mi vagyunk a legjobb választás!

Az idomacél ívelésre a legkülönbözőbb területeken lehet szükség. A technológiának hasznát veszik az építészetben, a parkberendezésben, de még a belsőépítészetben is. Bármilyen célból is van szükség rá, csakis megbízható, tapasztalt céget szabad felkérni a munkára, különben sajnos előfordulhat, hogy a végeredmény csalódást okoz. 

A Stivas Csőhajlító Kft. csakis profi szakemberekkel dolgozik együtt, akik mindent tudnak az idomacél ívelésről. Korszerű gépekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére, és kiemelt figyelmet fordítunk eszközeink folyamatos karbantartására. Célunk, hogy az idomacél ívelés során olyan termékeket állítsunk elő, amelyek maximálisan megfelelnek a megrendelő elvárásainak. Munkatársaink nagy tapasztalatának és szakértelmének köszönhetően előttünk nincs akadály ezen a téren!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal! Ha profi céget keres idomacél íveléshez, a legjobb helyen jár. Részletes tájékoztatásért lépjen velünk kapcsolatba még ma a megadott elérhetőségeinken!