Hideghajlítás - Speciális Csőhajlítás Skip to content

Hideghajlítás

Hidegen hajlított csőívek, gyártása, egyedi hajlítási tervek megvalósítása , térbeli 3D-s hajlítás, adott csőelemen belül változó sugarú hajlítások pl. csőkígyó, csőspirál, U csöves hőcserélők és elliptikus csőspirálok gyártása.

Speciális csőhajlítás szolgáltatásunk korlátok gyártásához is elérhető!

Napjainkban, a modern építészetnek köszönhetően, virágkorukat élik a fémkorlátok. Ezeknek a biztonsági elemeknek számtalan előnye van, ezért választják őket olyan sokan. A korlátgyártással foglalkozó cégek közül azonban nem mindegyik vállalja hajlított, íves elemek előállítását, pedig erre is nagy az igény. Cégünk egyik fő tevékenységi köre a speciális csőhajlítás, amit ajánlunk korlátgyártáshoz is.
Amennyiben fémkorlátok gyártásával foglalkozik, érdemes velünk felvennie a kapcsolatot, és ajánlatot kérni a speciális csőhajlításra! Az íves korlátok nagyon keresettek, hiszen használhatóak akár csigalépcsők mellett, akár csak a különlegesebb látvány érdekében is. Az emberek többsége előnyben részesíti a hajlított megoldásokat, hiszen sokkal elegánsabb, kecsesebb megjelenésűek.
Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, amennyiben korlátgyártáshoz szeretne igénybe venni speciális csőhajlítást, szívesen válaszolunk minden kérdésére!

A hajóépítéshez is kellenek fémek!

hajóépítés egy különleges területe a járműgyártásnak, hiszen olyan járműveket kell előállítani, amik a vízen képesek fennmaradni és azon közlekedni. A hajóépítés hagyományos alapanyaga a fa, ami eleget tesz a fentebb említett elvárásoknak, de a hajótestekben ugyanígy fém is megtalálható. Természetesen nem akármilyen típusai kerülnek a fémeknek a hajótestekbe, csakis olyanok, amik a célra megfelelnek.
A fémek közül a korrózióálló acélok, a hőálló acélok, valamint a csekély súlyú alumínium jöhet szóba, ha hajóépítés a cél. Értelemszerűen olyan jellemzőkkel kell bírniuk ezeknek az acéloknak és fémeknek, amik ellenállnak a vízzel való érintkezés következményeinek, de az is fontos, hogy ne jelentsenek felesleges plusz súlyt. Vannak hajók, amik magas vagy éppen alacsony hőmérsékleten szállítható rakományokkal közlekednek. Ezekhez a tartályokhoz is különleges acélokra van szükség, amik bírják a szélsőséges körülményeket.
Keressen fel minket bizalommal, ha hajóépítéshez keres segítséget és fémek, acélok formálásához van szüksége gyakorlott szakemberekre! Elérhetőségeink bármelyikén szívesen nyújtunk bővebb tájékoztatást!

Speciális épületelemet kell cserélnie?

Vegye igénybe csőhajlítás szolgáltatásunkat!

Léteznek olyan speciális épületelemek, amiknek pótlásáról a szakemberek azt gondolnák, igencsak körülményes, sőt, nem is biztos, hogy meg lehet valósítani, hiszen újbóli legyártásuk összetett és időigényes. Valójában ez nem igaz, legfőképp akkor, ha hozzánk fordul ezzel kapcsolatban, ugyanis csőhajlítás szolgáltatásunkkal bármilyen speciális épületelem pótolható, rövid idő alatt!

szolgáltatásaink

Speciális Csőhajlítás

Speciális csőhajlítás szolgáltatásunknak köszönhetően egyetlen ötlet sem maradhat tervezési fázisban, ugyanis e téren mi sem ismerünk határokat, köszönhetően 10 éves tapasztalatunknak és modern technológiai eszközeinknek. A speciális csőhajlítás során többféle anyagot képesek berendezéseink meghajlítani, így végeredményül olyan látványos kompozíciók jöhetnek létre, amelyek egy későbbi projekt kapcsán is megihlethetik Önt! Ha szeretné igénybe venni a szolgáltatást vagy kérdései lennének a speciális csőhajlítással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Speciális Csőhajlítás

Hideghajlítás

Indukciós Meleghajlítás

Acélipar, Erőművek, Olaj-, Gázipar, Vegyipar