Indukciós Meleghajlítás - Speciális Csőhajlítás Skip to content

Indukciós meleghajlítás

Meleg csőhajlítási technológiával cégünk szabványos és egyedi íveket gyárt. Innovatív technológiánknak köszönhetően bármilyen átmérőjű, sugarú és falvastagságú csövek hajlítását el tudjuk végezni.

A meleg hajlítási eljárás során a cső átmérőjéhez és falvastagságához képest 1 D alatti hajlításnál is minimális falvastagság csökkenést tudunk elérni, amire más technológiák nem képesek. Leggyakoribb a P235GH, P265GH, P355NH, 16Mo3 anyagminőségek.

Idomacél ívelés rövid határidővel? Keressen bennünket!

Manapság egyre több épület kivitelezésekor van szükség ívelt idomacélokra, gyakran a modern építészeti elképzelések miatt. Mivel a kivitelezőknek tartaniuk kell az építés ütemtervét, érthető, hogy a lehető legrövidebb idő alatt szeretnének hozzájutni az alapanyagokhoz. Ha Ön még nem talált olyan céget, ami rövid határidővel biztosítaná az idomacél ívelést, nem kell tovább keresnie, mert jó helyen van!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sokszor igencsak kevés idő áll rendelkezésre az alapanyag beszerzésre, és ha az nem érkezik meg időben a helyszínre, a kivitelezők roppant kellemetlen helyzetbe kerülhetnek, az idomacél ívelést igyekszünk a legrövidebb időn belül elvégezni. A gyorsaság természetesen nem válik a minőség rovására: a idomacél ívelést korszerű berendezésekkel biztosítjuk, amik gyorsan és precízen dolgoznak.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretné ránk bízni az idomacél ívelést, vagy kérdései lennének a szolgáltatással kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

szolgáltatásaink

Speciális Csőhajlítás

Speciális csőhajlítás szolgáltatásunknak köszönhetően egyetlen ötlet sem maradhat tervezési fázisban, ugyanis e téren mi sem ismerünk határokat, köszönhetően 10 éves tapasztalatunknak és modern technológiai eszközeinknek. A speciális csőhajlítás során többféle anyagot képesek berendezéseink meghajlítani, így végeredményül olyan látványos kompozíciók jöhetnek létre, amelyek egy későbbi projekt kapcsán is megihlethetik Önt! Ha szeretné igénybe venni a szolgáltatást vagy kérdései lennének a speciális csőhajlítással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Speciális Csőhajlítás

Hideghajlítás

Indukciós Meleghajlítás

Acélipar, Erőművek, Olaj-, Gázipar, Vegyipar