A hagyományos épületekhez képest az acélszerkezetes épület új épületszerkezet – az egész épület acélból készült. A szerkezet főként acélgerendákat, oszlopokat, rácsokat és egyéb, vékonyfalú acélból és acéllemezekből készült alkatrészeket tartalmaz. 

Hegesztéssel, csavarokkal vagy szegecsekkel van összekötve az alkatrészek és alkatrészek között. A könnyű és egyszerű szerkezeteket széles körben használják nagy gyárakban, stadionokban, szuper magas épületekben és más területeken.

A Stivas Csőhajlító KFT megfizethető, tartós és alacsony karbantartást igénylő megoldásokat kínál műhelyek, raktárak, mezőgazdasági épületek, garázsépületek és repülőgép-hangárok számára. A fa szerkezetekhez képest az acél ellenáll az erős szélnek, a nagy hónak és a termeszeknek. A fémépületek belső elrendezése teljes mértékben személyre szabható az Ön igényeinek megfelelően.

Az acélszerkezetű épület erős és tartós, és ellenáll a nagy szélnek, hónak vagy földrengéseknek. Szerkezeti mérnökeink a helyi szél- és hóterhelésnek megfelelően tervezik meg az épület szerkezetét, hogy az egész épület ellenálljon a zord külső időjárásnak.

Az acélszerkezet gyorsan felszerelhető, és az építési idő rövid. Az acél alkatrészeket mi gyártjuk le a műhelyünkben és mi visszük ki az építési területre és összeszereljük. 

A szekrényrendszer úgy van kialakítva, hogy összeszereléskor átfedik egymást. Nem hagy nyílásokat, így az épület el van szigetelve a külvilágtól. Segít abban, hogy az épület télen meleg, nyáron pedig hűvös legyen, energiatakarékos.

A hagyományos betonépületekhez képest a fémszerkezetű épületek telepítése egyszerűbb és gyorsabb. A telepítés után a tulajdonos megspórolhatja az építési és munkaköltségeket a telepítés során.

Az acélszerkezet építés árát befolyásoló tényezők:

  1. Nyersanyagárak

Az acél árának ingadozása fontos hatással van az acélszerkezetű épületek árára. Az acélárak növekedése közvetlenül az acélszerkezetű épületek teljes árának emelkedését okozza.

  1. Külső terhelés 

A külső terhelések közé tartozik a szélterhelés, a hóterhelés, a holtteher és az élő terhelés. A szerkezeti mérnökök az acélszerkezetet a külső terhelés alapján számítják ki. Ha a terhelés nagy, a szerkezetben felhasznált acél mennyisége nő.

  1. Az acélkeret fesztávolsága

minél nagyobb az acélváz fesztávolsága, annál nagyobb az acélkeretre felhasznált acélmennyiség. A több mint 30 métert nagy szélességnek tekintik. Ha az acélváz nagy fesztávú, és nincs középső oszlopa, akkor a felhasznált acél mennyisége megnő.

  1. Szerkezet

Darukkal vagy mezzanine padlóval rendelkező acélszerkezetes épületeknél a daruk biztonságos működésének biztosítása érdekében növelik az acéloszlopokat, és azonos keresztmetszetű oszlopokat fogadnak el, ami növeli az épületben felhasznált acél mennyiségét .

A felhasznált acél mennyisége létfontosságú szerepet játszik az acélszerkezetes épületekben. Ezért a szerkezeti mérnököknek a tervezés során a lehető legnagyobb mértékben optimalizálniuk kell a szerkezetet, miközben biztosítják a biztonságot, csökkentik a felhasznált acél mennyiségét és megtakarítják a költségeket.

Az előregyártott acélszerkezetes épületek számos funkcióval rendelkeznek, és jól megfelelnek az ipari, kereskedelmi és mezőgazdasági igényeknek.

Acélszerkezetes épület előnyei:

Tartós

Az előre megtervezett acélszerkezetű épület, amely megfelel a hóterhelésnek. Pontos tervezéssel és tervezéssel ezek az épületek évtizedekig használatban vannak.

Energiahatékony

Az acél kevés karbantartást vagy javítást igényel. Az előregyártott fém épületek gyorsabban telepíthetők, mint más hagyományos betonanyagok.

Testreszabható

A fémépületek rugalmasságot biztosítanak a szerkezetekhez, és segíthet az egyedi épület létrehozásában, hogy megfeleljen minden igényének és költségvetésének.

Az acélszerkezet -építési alkalmazások életünk minden szegletében megjelennek. A hagyományos betonépületekhez képest az acélszerkezetes épületek acéllemezeket vagy szekcionált acélt használnak vasbeton helyett, amely nagyobb szilárdsággal és jobb szeizmikus ellenállással rendelkezik. 

És mivel az építőelemek gyárilag gyártottak és telepítettek a helyszínen, így az építési időszak jelentősen csökken. Mivel az acél újra felhasználható, az építési hulladék drámaian csökken, és környezetbarát.

Amennyiben igényt tart szolgáltatásainkra, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén és kérjen egyedi árajánlatot acélszerkezet gyártásra!

Recommended Posts